Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Empremta genètica

Descripció

Les persones compartim gran part de la seqüència del nostre ADN, però diferim en determinades regions del genoma, on la variabilitat entre individus és alta.

La petjada genètica, el perfil genètic o el DNI genètic és l'estudi de la combinatòria d'una sèrie de marcadors genètics que fan únic cada individu. 

Aquesta prova d'ADN permet la identificació inequívoca de persones i és molt útil en medicina i genètica forense. Obtenir el perfil o la petjada genètica és molt senzill ja que només cal una mostra de l'individu a partir de la qual s'extreu l'ADN, amb l'objectiu d'estudiar aquestes regions variables del genoma i definir-ne el DNI genètic. És un test fiable i ràpid, i que només es realitza un cop a la vida.Què inclou aquest test?

El test inclou l'anàlisi de 23 marcadors genètics tipus STR. Es tracta de marcadors que són molt variables entre la població i pels quals mostrem una composició única, permetent així la identificació inequívoca de persones.

La recollida de la mostra es fa a partir d'hisops bucals i és molt ràpida i senzilla. Un cop obtinguda la mostra, s'extreu l'ADN per obtenir el perfil genètic dels marcadors analitzats i se n'emet un informe amb els resultats.

Preu de la prova:
150€ (+IVA)

Temps d'entrega de resultats:
5 dies laborables. La recepció dels resultats es por correu electrònic.
Servici urgent - resultats en 48 horas: cost addicional de 120€ (+IVA).

Tipus de mostra:
Hisopos bucales.

A qui va dirigit?

Aquest test va dirigit a totes aquelles persones que desitgen conèixer i arxivar el seu perfil genètic per utilizar-lo en situacions futures que així ho requereixin. Especialment, aquest test és de gran utilitat en les següents situacions:

  • Nens adoptats: Definir l'empremta genètica de fills adoptats i vincular-la als pares adoptius és essencial per tal que, en cas d'accident o desaparició, sigui possible la seva identificació.
  • Nens concebuts mitjançant tècniques de reproducció assistida utilitzant donació de gàmetes: En aquests casos, els fills no comparteixen l'ADN amb els seus pares i, per tant, la identificació biològica per comparació d'ADN no és possible.
  • Professionals d'alt risc (policies, bombers, militars, personal d'ONGs): Proporcionar l'empremta genètica per la comparació i identificació d'aquestes en cas d'accident, incendi, desastre o desaparició .
  • Proves de paternitat o parentiu: Aquest test permit comparar l'empremta genètica de dos o més individus i determinar-ne el grau de parentiu.
El preu del test és de 175€ (+IVA) i els resultats s'entreguen en 10 dies.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat