Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

ADN Institut ofereix PCR amb resultat en hores

17-02-2021
ADN Institut ofereix PCR amb resultat en hores

L’institut de genètica de Sant Cugat, ADN Institut, ofereix a partir d’aquest mes de febrer tests de PCR amb entrega de resultats el mateix dia de la prova que milloren la rapidesa en la detecció de COVID-19. És un avenç molt important per a ajudar al control de la pandèmia, i que ADN Institut realitza com a centre punter en detecció de COVID. La prova permet reduir el temps d’obtenció dels resultats mantenint la mateixa fiabilitat que la PCR convencional. Aquesta reducció s’ha aconseguit gràcies a la integració al centre dels últims avenços tecnològics i nou equipament que permeten un processament més ràpid i sumultani de les mostres. El test detecta dos gens del genoma del SARS-CoV-2 i està indicat per detectar infeccions actives produïdes pel virus.

Al llarg del 2020 i aquests primers mesos de l’any, ADN Institut ha esdevingut centre de referència a Catalunya en detecció de COVID-19, col·laborant amb nombroses institucions públiques i privades, especialment col·legis professionals i ajuntaments. Entre d’altres, ha estat l’encarregada de fer les proves als treballadors municipals de Sant Cugat durant les darreres eleccions al Parlament, als candidats a les eleccions al rectorat de la Universitat de Barcelona del passat desembre, o als encarregats de la Cavalcada de Reis de Sabadell.


Si necessites una prova de COVID-19, reserva aquí la teva cita.