Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ANALISIS_CLINICOS_ICON_ALT

Laboratori d'Anàlisi Clínic

Oferim tota mena d'anàlisis clíniques, amb cita prèvia i sense cues. De dilluns a divendres de 08:00 h a 16:00 h. Per a pacients amb mútues i privats. Les anàlisis clíniques són una eina clau en l'estudi, prevenció, diagnòstic, seguiment i tractament de malalties. Permeten detectar multitud de patologies comunes com la diabetis, la hipercolesterolèmia, l'anèmia, o els trastorns hepàtics. Realitzar anàlisis clíniques de manera rutinària i periòdica permet fer una detecció precoç de malalties, evitant els efectes adversos que es produeixen al llarg del temps quan aquestes no es detecten o tracten degudament.
Laboratori d'Anàlisi Clínic
Laboratori d'Anàlisi Clínic

A ADN Institut oferim una gran varietat d'exàmens i perfils clínics, així com proves de detecció de MTS i altres malalties infeccioses (COVID-19), estudis dels paràmetres de fertilitat, anàlisis hormonals i de marcadors cel·lulars, entre altres. A més, disposem de perfils analítics molt complets i dissenyats específicament per a cobrir les necessitats de diferents tipus de pacients en funció del seu estil de vida i els seus antecedents mèdics. Oferim paquets d'anàlisis orientades a la salut de la dona i de l'home, així com perfils preoperatoris, cardiovasculars i hepàtics, entre altres.

Al nostre centre les proves es realitzen amb cita prèvia, sense cues ni esperes, prioritzant en tot moment la qualitat en l'atenció al pacient.