Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Anàlisis Clíniques més sol·licitades

Les anàlisis clíniques són proves que es realitzen en un laboratori a partir de mostres biològiques del pacient, normalment sang o orina. Els resultats poden ser qualitatius (positiu o negatiu a l’hora de detectar un paràmetre) o quantitatius (indiquen el nivell o quantitat detectada i informen sobre si aquest valor es troba dins dels valors de referència).

Les anàlisis clíniques són una prova de gran valor per obtenir informació de l’estat de salut del pacient. Els resultats obtinguts, conjuntament amb els símptomes i l’exploració física, permeten obtenir un diagnòstic acurat de la malaltia. Les anàlisis clíniques també són útils per prevenir malalties així com monitorar l’efectivitat de tractaments.

Les anàlisis bàsiques o proves de rutina serveixen per comprovar la funció correcta del nostre organisme i detectar patrons alterats que ens permetin fer una prevenció i tractament precoç. A aquest grup de proves se les anomena perfils. És recomanable fer un seguiment del nostre estat de salut, com a mínim un cop l’any, a través d’un o varis d’aquests perfils bàsics.

A part dels perfils analítics bàsics, i depenent del quadre clínic i dels antecedents familiars del pacient, es recomanen o prescriuen proves específiques segons el cas. A ADN Institut disposem d’un ampli catàleg d’anàlisis clíniques i proves de laboratori. A continuació detallem aquelles més freqüentment consultades:Per més informació, consulta’ns sense compromís.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat