Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Càncer de mama i ovari

Descripció

El càncer de mama és el tipus de tumor més freqüent en dones. A Espanya representa el 30% de tots els tumors del sexe femení i s'estima que el risc de patir aquest tipus de càncer al llarg de la vida és d'1 cada 8 dones. Es calcula que entre un 5 i un 10% de tots els càncers tenen un component hereditari.

Què inclou aquest test?

El test inclou la seqüenciació i l'anàlisi dels gens BRCA1 i BRCA2.

Possibilitat de consulta amb l'especialista de manera telemàtica i enviament de mostres nacional i internacional (consulta'ns sense compromís)

A qui va dirigit?

Els tests genètics de predisposició hereditària al càncer estan indicats a persones que presentin algun dels següents casos:
  • Diferents familiars diagnosticats amb el mateix tipus de càncer.
  • Algun familiar diagnosticat d’un càncer en edat jove.
  • Algun familiar amb dos o més càncers.
  • Diagnòstic de càncers poc freqüents (càncer de mama en homes).
  • Algun familiar amb càncer bilateral en casos d’òrgans parells (ambdós ronyons o pits afectats).

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat