Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Coloboma

Descripció

El coloboma és una anormalitat en el desenvolupament de l'ull que provoca orificis en una o diverses parts de l'ull, inclòs l'iris (la part acolorida i circular de l'ull), la retina (la capa sensible a la llum del fons de l'ull), la coroide (la part vascular situada sota la retina) o el nervi òptic (encarregat de la transmissió de la informació visual al cervell).

Es deu a la manca de tancament de la fissura coroïdal durant la sisena setmana del desenvolupament embrionari. Pot estar present en un o ambdós ulls i, depenent de la mida i localització de l'orifici, pot afectar de manera més o menys severa la visió. La malaltia pot aparèixer de manera aïllada o com a part d'una síndrome, com és el cas de la síndrome de CHARGE. A nivell ocular, la malaltia pot presentar-se en combinació amb altres defectes de l'ull com la microftàlmia.

El coloboma pot estar causat tant per factors ambientals com genètics. A nivell ambiental, s'ha demostrat que la utilització d'alguns fàrmacs (com la talidomida) o l'alcohol durant l'embaràs estan associats a la incidència de la malaltia en el fetus. A nivell genètic, està causada per gens associats al desenvolupament primerenc de l'ull, així com per anomalies cromosòmiques.

Què inclou aquest test?

El test inclou l'anàlisi de 7 gens associats al coloboma.

Possibilitat de consulta amb l'especialista de manera telemàtica i enviament de mostres nacional i internacional (consulta'ns sense compromís)

A qui va dirigit?

  • A pacients o a familiars de pacients afectats de coloboma.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat