Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Conservació de l'ADN - Biobanc

Descripció

Conservar l'ADN en un biobanc i posar-lo a la disposició dels teus familiars pot ser útil per a identificar la presència de malalties genètiques hereditàries. Així, es pot prevenir o detectar de manera precoç l'aparició de malalties en els familiars en risc i oferir tractaments preventius per a tractar aquestes condicions. La conservació de l'ADN també es pot utilitzar en qüestions de filiació biològica (paternitat o parentiu).

La preservació del teu ADN o el d'un familiar es fa en biobancs homologats que garanteixen la conservació de les mostres en les millors condicions, assegurant la màxima seguretat i confidencialitat de les dades. L'ADN es conserva durant un període de 10 anys prorrogables. Durant aquest període, pots realitzar una consulta amb un professional d'assessorament genètic, així com sol·licitar una anàlisi de l'ADN quan el necessitis.

Com funciona?

  1. Contacta amb ADN Institut i sol·licita el servei de conservació i custòdia de l'ADN.
  2. Obtingues el teu kit de presa de la mostra biològica o acudeix al nostre centre.
  3. Una vegada la teva mostra està en el nostre laboratori, aïllem l'ADN i realitzem un control de qualitat.
  4. Dipositem la teva mostra (per duplicat) en un biobanc homologat en ultracongeladors connectats a sistemes de seguretat.
  5. T'enviem un informe amb els resultats del control de qualitat, la ubicació de les teves mostres en el biobanc i el número de petició.
  6. Sol·licita, quan vulguis, la teva visita amb un professional d'assessorament genètic.

Què inclou aquest test?

  • Kit de recollida de la mostra biològica
  • Obtenció i conservació de l'ADN durant 10 anys en un Biobanc homologat
  • Visita de 30 minuts amb un assessor genètic (a concertar en qualsevol moment durant els 10 anys de vigència del servei)
  • Trasllat de la mostra des del Biobanc on indiqui l'interessat (àmbit nacional)

A qui va dirigit?

A qualsevol persona que estigui interessada a posar a la disposició dels seus familiars el seu ADN per a detectar, prevenir i tractar malalties hereditàries.

Especialment, va dirigit a aquelles persones o famílies afectades de malalties genètiques hereditàries, com són les malalties rares, alguns tipus de càncer (mama, ovari, còlon, pròstata, etc.), cardiopaties o malalties neurodegeneratives de debut primerenc (malaltia d'Alzheimer, malaltia de Paget, malaltia de Huntington, entre altres).


Sol·licita informació sobre el nostre servei de preservació de l'ADN

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat