Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

ESTROpgx, test genètic prèvi a la teràpia hormonal de reemplaçament

Descripció

El descens dels estrògens en la menopausa ve determinat per la manifestació d'una sèrie de símptomes entre els quals trobem els fogots, com un dels efectes més visibles, i a més llarg termini, risc de malalties més greus com osteoporosi, malalties cardiovasculars, diabetis o obesitat, entre d'altres.

L'ús de la teràpia hormonal de reemplaçament (THR) és molt freqüent en aquests casos i ajuda a pal·liar els efectes citats anteriorment. No obstant això, aquest tractament pot comportar altres riscos per a la salut de la dona com poden ser esdeveniments trombòtics o càncer de mama. L'objectiu d'aquest estudi és determinar el risc que tenen les dones a patir trombosi o càncer de mama en cas de prescripció de teràpia hormonal de reemplaçament.

Què inclou aquest test?

L’estudi inclou l’anàlisi de variants genètiques relacionades amb el metabolisme dels estrògens, els seus receptors i altres factors importants associats amb la trombosi o el càncer de mama.

A qui va dirigit?

El test genètic està especialment indicat en dones en fase d’iniciar la teràpia hormonal de reemplaçament.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat