Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Hormona antimülleriana

Descripció

L'hormona antimülleriana (AMH, de l’anglès Anti-Müllerian Hormone) és una proteïna present tant en homes com en dones. Un dels seus rols més importants es produeix durant l’embaràs, ja que serà l'encarregada del desenvolupament dels òrgans sexuals del nadó. Però si per un fet es coneix aquesta hormona és perquè s’usa internacionalment com a marcador de fertilitat. És a dir, l’anàlisi d’aquesta hormona ajuda a conèixer la quantitat d'òvuls dels quals disposa una dona en un determinat moment. Això és així perquè els nivells de l’AMH decreixen al llarg de la vida de la dona fins a la seva total desaparició al voltant de la menopausa. A diferència d’altres hormones importants pel cicle menstrual com la FSH o l’estradiol, l’anàlisi en solitari de l’AMH, es pot dur a terme en qualsevol moment del cicle sense que aquest fet interfereixi en els resultats.

Per contra, nivells massa elevats d’AMH ens podrien estar indicant que la dona pateix la síndrome d’ovaris poliquístics.

Què inclou aquest test?

Es tracta d'una analítica de sang en la qual es quantifiquen els valors d’AMH de la dona. Es poden afegir altres determinacions en la mateixa analítica.

A qui va dirigit?

A totes aquelles dones que desitgin avaluar la seva funció ovàrica i capacitat fèrtil.

  • A dones que no hagin aconseguit un embaràs després d’un període de 12 mesos.
  • A dones que vulguin iniciar un procés de reproducció assistida.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat