Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Som el teu centre genètic ADN Institut
Test de detecció del Coronavirus
Realitzem estudis genètics complets
El teu centre d'anàlisis genètiques
El teu centre d'anàlisis clíniques
Sóc un/a pacient

Sóc un pacient

Analitzem l'ADN amb l'objectiu d'identificar la causa genètica de la teva malaltia.

Sóc pare o mare

Vull ser pare o mare

Disposem de solucions de planificació familiar, abans i durant l'embaràs.

M'interessa la meva salut

M'interessa la meva salut

Analitzem el teu genoma perquè puguis beneficiar-te de la medicina preventiva i personalitzada.

Sóc professional

Sóc professional

Oferim respostes al professional mèdic per unificar el diagnòstic genètic a la pràctica clínica.

Què podem fer per tu

Com funcionem
Genètica de la vida
Beneficis de la genètica
Centre de genètica a Barcelona

Estudis i Anàlisis genètiques

  • Qui som
  • ADN Institut és la primera empresa del sector biomèdic que unifica el diagnòstic i l'assessorament genètic en un únic centre. Centre d'estudi  genètic obert a tots els públics.
  • Análisis genètic
  • Combinem l'ús de les més avançades metodologies de seqüenciació de l'ADN amb la creació d'una nova figura en el sector sanitari, el genetista de capçalera.
  • Objectiu
  • El nostre objectiu és que totes les persones puguin conèixer la informació que emmagatzema el seu ADN i la seva genètica i puguin així beneficiar-se de les avantatges que això comporta.
  • Acreditació
  • El nostre centre d'estudis genètics compta amb un centre sanitari ubicat al centre de Sant Cugat del Vallès, acreditat per la Generalitat de Catalunya.

Test genètics

Malalties hereditàries

Test genètic indicat per pacients o familiars de pacients afectats per una condició hereditària que desitgen beneficiar-se de les múltiples aventatges que suposa conèixer el gen responsable de la seva malaltia. En ADN Institut som especialistes en el diagnòstic de malalties hereditàries, consulta'ns per obtenir més informació.

Test genètic fertilitat i embaràs

Per a aquelles parelles o dones que cerquen un embaràs o preocupades pel risc de transmetre malalties als seus descendents, per a embarassades interessades en la salut del seu nadó, i per a persones amb problemes de fertilitat

Test genètic nutrició

Oferim diferents tests genètics sobre intoleràncies alimentàries (fructosa, lactosa, gluten i altres), així com un test nutrigenètic per definir una dieta personalitzada segons el teu ADN

Salut preventiva

Test de adn adequat per persones interessades en conèixer la informació que emmagatzema el seu ADN i beneficiar-se així de la medicina preventiva i personalitzada.

Test de malalties infeccioses

Oferim tests de malalties de transmissió sexual (MTS) causades per bacteris, virus o fongs com el test del papil·loma humà o el test de clamídia, gonorrea, i micoplasma.