Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Som el teu centre genètic ADN Institut
El teu centre d'anàlisis genètiques
El teu centre d'anàlisis clíniques
Citologia a casa i sense molèsties
Test de detecció del Coronavirus
Sóc un/a pacient

Sóc un pacient

Analitzem l'ADN amb l'objectiu d'identificar la causa genètica de la teva malaltia.

Sóc pare o mare

Vull ser pare o mare

Disposem de solucions de planificació familiar, abans i durant l'embaràs.

M'interessa la meva salut

M'interessa la meva salut

Analitzem el teu genoma perquè puguis beneficiar-te de la medicina preventiva i personalitzada.

Sóc professional

Sóc professional

Oferim respostes al professional mèdic per unificar el diagnòstic genètic a la pràctica clínica.

Què podem fer per tu

Com funcionem
Genètica de la vida
Beneficis de la genètica
Centre de genètica a Barcelona

Anàlisis clíniques i genètiques

  • Qui som
  • ADN Institut integra, en un mateix centre, especialistes mèdics i genètics per a l'assessorament, diagnòstic i seguiment dels nostres pacients. Centre d'estudis genètics i consultes mèdiques per a una atenció integral de la salut.
  • Análisis genètiques
  • Combinem l'ús de les més avançades metodologies de seqüenciació de l'ADN amb la creació d'una nova figura en el sector sanitari, el genetista de capçalera.
  • Anàlisis clíniques
  • Combinem l'ús de proves bioquímiques i genètiques per a abordar i completar el diagnòstic del pacient. El centre compta amb un laboratori propi per a la realització d'anàlisis clíniques i genètiques.
  • Objectiu
  • Oferir un servei personalitzat, integral i continuat als nostres pacients a través dels nostres especialistes qualificats.
  • Acreditació
  • ADN institut compta amb un centre sanitari situat a Sant Cugat del Vallés acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El centre compleix amb els requisits de les normes ISO 9001 i ISO 15189.

Test genètics

Malalties hereditàries

Test genètic indicat per pacients o familiars de pacients afectats per una condició hereditària que desitgen beneficiar-se de les múltiples aventatges que suposa conèixer el gen responsable de la seva malaltia. En ADN Institut som especialistes en el diagnòstic de malalties hereditàries, consulta'ns per obtenir més informació.

Test genètic fertilitat i embaràs

Tests genètics per a parelles o dones que desitgen buscar un embaràs o preocupades pel risc de transmetre malalties als seus descendents, embarassades interessades en la salut del seu bebè i persones amb problemes de fertilitat.

Test intoleràncies alimentàries

Oferim diferents tests genètics sobre intoleràncies alimentàries (fructosa, lactosa, gluten i altres), així com un test nutrigenètic per definir una dieta personalitzada segons el teu ADN