Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Som el teu centre genètic ADN Institut
Experts en diagnòstic clínic i genètic
Proves d'ADN
Punt d'extracció de les principals mútues
Tests genètics de medicina preventiva
Sóc un/a pacient

Sóc un pacient

Analitzem l'ADN amb l'objectiu d'identificar la causa genètica de la teva malaltia.

Sóc pare o mare

Vull ser pare o mare

Disposem de solucions de planificació familiar, abans i durant l'embaràs.

M'interessa la meva salut

M'interessa la meva salut

Analitzem el teu genoma perquè puguis beneficiar-te de la medicina preventiva i personalitzada.

Sóc professional

Sóc professional

Oferim respostes al professional mèdic per unificar el diagnòstic genètic a la pràctica clínica.

Què podem fer per tu

Com funcionem
La nostra experiència
Els nostres pacients
Centre de genètica a Barcelona

Anàlisis clíniques i genètiques

  • Qui som
  • ADN Institut integra, en un mateix centre, especialistes mèdics, biòlegs i nutricionistes per al diagnòstic, assessorament i seguiment dels nostres pacients. Centre d'estudis genètics i consultes mèdiques per a una atenció integral de la salut.
  • Análisis genètiques
  • Utilitzem les més avançades metodologies de seqüenciació de l'ADN com a eina diagnòstica. Contem amb experts en malalties genètiques.
  • Anàlisis clíniques
  • Combinem l'ús de proves bioquímiques i genètiques per a abordar i completar el diagnòstic del pacient. El centre compta amb un laboratori propi per a la realització d'anàlisis clíniques i genètiques.
  • Objectiu
  • Oferir un servei personalitzat, integral i continuat als nostres pacients a través dels nostres especialistes qualificats.
  • Acreditació
  • ADN institut compta amb un centre sanitari situat a Sant Cugat del Vallés acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El centre compleix amb els requisits de les normes ISO 9001 i ISO 15189.

Test genètics

Prova d'ADN

Necessites realitzar una prova de paternidad?

A ADN Institut oferim tests de paternitat i de parentiu, tant informatius com amb validesa jurídica i a partir de diferents tipus de mostres. L'extracció de les mostres pot realitzar-se al nostre centre o mitjançant un kit a domicili.

Malalties hereditàries

Test genètic pel diagnòstic de malalties hereditàries

Prova genètica indicada per a pacients o famílies afectades per malalties genètiques. Demana una primera visita gratuïta amb un dels nostres assessors genètics. Disposem d'un catàleg de proves indicades per a més de 800 malalties. Consulta sense compromís.

Fertilitat i embaràs

Anàlisis genètiques abans o durant l'embaràs

Tests genètics per a parelles o dones que desitgen buscar un embaràs o preocupades pel risc de transmetre malalties als seus descendents, embarassades interessades en la salut del seu nadó i persones amb problemes de fertilitat.