Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
EMPRESA_IMG_ALT

Centre d'anàlisis clíniques i genètiques

Combinem l'ús de proves bioquímiques i genètiques per a un diagnòstic complet.

  • Qui som
  • ADN Institut és un centre sanitari d'assessorament mèdic i genètic que compta amb un laboratori propi d'anàlisis clíniques i genètiques. Integrem l'ús de la genètica en el diagnòstic rutinari dels pacients. Conèixer els factors de risc a nivell genètic ens permet conèixer les possibles afectacions a curt i llarg termini, per a així fer un seguiment que permeti la prevenció o la detecció precoç de malalties. Els nostres experts mèdics i assessors genètics ofereixen un servei integral i un diagnòstic precís. Comptem amb un departament d'I+D per al desenvolupament de test innovadors en medicina preventiva.
  • Objetiu
  • Per a nosaltres és primordial l'atenció pròxima i personalitzada, per a avaluar cada cas particularment i oferir suport i seguiment continuat durant tot el procés diagnòstic. Empoderar al pacient perquè entengui les característiques de les seves malalties i prengui decisions informades que millorin la seva qualitat de vida i la dels seus familiars i descendents. Creiem en un canvi de paradigma en el sector sanitari actual, en el qual la medicina genòmica i de precisió estigui plenament implementada en la pràctica clínica.
  • Les nostres solucions
  • Disposem de més de 1.000 proves diagnòstiques diferents a Barcelona i Sant Cugat del Vallès dirigides a pacients afectats per malalties hereditàries o a futures mares o pares preocupades per la seva fertilitat o pel risc de transmetre malalties als seus descendents. Combinem l'ús de la tecnologia més avançada amb la qualitat assistencial. Ens adaptem al pacient, als seus horaris i particularitats. Oferim assistència mèdica online i disposem de servei d'infermeria a domicili. Oferim proves en el nostre centre i mitjançant kits de recollida de mostres a casa.
  • Acreditació
  • ADN Institut compta amb un centre sanitari situat a Sant Cugat del Vallés acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El centre compleix amb els requisits de les normes ISO 9001 i ISO 15189. El laboratori està inscrit en els controls de qualitat externs de EMQN (European Molecular Genetics Quality Network).

Instal·lacions