Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
EMPRESA_IMG_ALT

Centre genètic a Barcelona

Integrem l'ús del diagnòstic i l'assessorament genètic mitjançant l'anàlisi de l'ADN com eina clau dins d'un diagnòstic clínic global

  • Qui som
  • ADN Institut neix com una empresa en l'àmbit biomèdic dedicada a l'assessorament i diagnòstic genètic. Realitzem tests genètics a Barcelona de tot tipus: des de proves de paternitat fins proves d'intolerància alimentaria. Combinem l'ús de les més avançades metodologies de seqüenciació de l'ADN amb la creació d'una nova figura en el sector sanitari, el genetista de capçalera, que estudia cada cas particularment i analitza i interpreta les dades genètiques del pacient de manera rigurosa, pròxima i personalitzada.
  • Objetiu
  • Empoderar al pacient perquè entengui les característiques de la seva malaltia genètica o la probabilitat de transmetre mutacions a la seva descendència. D'aquesta manera podrà prendre decisions informades que millorin la seva qualitat de vida i la dels seus familiars i descendents. Creiem en un canvi de paradigma en el sector sanitari actual, en el qual la medicina genòmica i de precisió estigui plenament implementada en la pràctica clínica.
  • Les nostres solucions
  • Oferim múltiples tests genètics a Barcelona Sant Cugat del Vallès, dirigits a pacients (o a familiars de pacients) afectats per condicions i malalties hereditàries. També ens dirigim a futures mares o pares preocupats per la seva fertilitat o pel risc de transmetre malalties als seus descendents, i a totes aquelles persones interessades en realitzar una prova de paternitat a Barcelona. Per a nosaltres és primordial l'atenció pròxima i personalitzada, per evaluar cada cas particularment i oferir ajuda i seguiment continuat durant tot el procediment diagnòstic.
  • Acreditació
  • ADN Institut compta amb un centre sanitari ubicat al centre de Sant Cugat del Vallès, acreditat per la Generalitat de Catalunya i equipat amb diverses consultes d'atenció al pacient, un laboratori de genètica i una sala d'extracció de mostres biològiques.

Instal·lacions