Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
EMPRESA_IMG_ALT

Centre d'anàlisis clíniques i genètiques

Combinem l'ús de proves bioquímiques i genètiques per a un diagnòstic complet.

  • Qui som
  • ADN Institut és un centre mèdic i laboratori de genètica que compta amb les especialitats de medicina interna, digestologia, genètica, infermeria i nutrició. Som experts en assessorament i diagnòstic clínic i genètic. Som punt d'extracció d'anàlisis clíniques de les principals mútues asseguradores. Comptem amb laboratori propi per realitzar proves d'ADN. Ens defineix el nostre compromís i la nostra qualitat en l'atenció al pacient. Creiem que la medicina preventiva és clau per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones i per això el nostre departament d'R+D ha desenvolupat la línia de test genètics AboutMe.
  • Objetiu
  • Per nosaltres és primordial l'atenció propera i personalitzada, per avaluar cada cas particularment i oferir suport i seguiment continuat. Comptem amb els millors professionals i les últimes tecnologies d'anàlisi genètica i proves d'ADN. El nostre objectiu és posar el pacient al centre del sistema sanitari i utilitzar la medicina genòmica i de precisió per a un diagnòstic i seguiment personalitzat.
  • Les nostres solucions
  • Disposem de més de 1.000 proves diagnòstiques diferents a Barcelona i Sant Cugat del Vallès. Gràcies a la nostra xarxa d'infermers, centres d´extracció col·laboradors i a l'enviament de kits a domicili, podem oferir cobertura a tot l´àmbit nacional i també internacional. Oferim assessorament i diagnòstic clínic i genètic a pacients, solucions a mares i pares que volen prevenir malalties al nadó, proves d'ADN i test de paternitat i test genètics de medicina preventiva. Combinem lús de la tecnologia més avançada amb la qualitat assistencial.
  • Acreditació
  • ADN Institut compta amb un centre sanitari situat a Sant Cugat del Vallés acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El centre compleix amb els requisits de les normes ISO 9001 i ISO 15189. El laboratori està inscrit en els controls de qualitat externs de EMQN (European Molecular Genetics Quality Network).

Instal·lacions