Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Microbiota Intestinal

Descripció

El test de microbiota intestinal es realitza a partir d’una mostra de femta i serveix per a analitzar la microbiota bacteriana que es troba a l'intestí, per així determinar si existeix una disbiosi intestinal (desequilibri de la flora dels intestins). Aquest desequilibri pot ser provocat per diferents causes com l'estrès, la depressió, l'alimentació, la genètica o l'estil de vida.

La flora intestinal de cada persona és important per a una condició òptima de salut, ja que els bacteris intestinals interfereixen en la digestió i sistema immunitari de cada persona. Tenir una alimentació poc saludable o desequilibrada, així com l’ús del tabac, la medicació amb antibiòtics o l’estrès, poden provocar una pèrdua de l'equilibri i ocasionar la disbiosi intestinal.

Algunes de les malalties relacionades amb un desequilibri de la microbiota intestinal són:

  • Malalties digestives: inflamació intestinal, síndrome de l’intestí irritable, diarrees, restrenyiment
  • Metabòliques: obesitat, diabetis tipus 2
  • Neurodegeneratives: malaltia de Parkinson, malaltia d’Alzheimer, esclerosi múltiple
  • Neurològiques: depressió, ansietat
  • Altres: malalties cardiovasculars, malalties immunitàries...

L'estudi de disbiosi intestinal ens serveix per a diagnosticar si símptomes com ara el cansament, el mal de cap, els trastorns de glucèmia, les molèsties digestives o la dificultat per a perdre pes, estan relacionats amb el desequilibri de la microbiota intestinal.

Què inclou aquest test?

Un estudi detallat de la microbiota intestinal per a conèixer les conseqüències sobre la salut. Estudiem més de 40 paràmetres associats amb la microbiota intestinal.

Preparació de la prova:

Per a l'anàlisi es requereix una mostra de femta recollida amb un kit específic proporcionat per ADN Institut. És molt important tenir en compte els següents requisits prèviament a la realització de la prova:

  • No prendre antihistamínics els 15 dies previs.
  • No prendre antibiòtics o corticoides un mes abans.
  • Si has tingut tractament de quimioteràpia o radioteràpia, s'ha d'esperar un mínim de 4 setmanes.


¿Vols rebre el kit a casa i evitar desplaçar-te?
(Despeses d'entrega del kit i recollida de la muestra inclosos)

Sol·licita el teu kit de microbiota intestinal aquí


A qui va dirigit?

A totes aquelles persones amb problemes intestinals o que desitgin conèixer quin és el seu estat de salut intestinal.

  • Persones que vulguin millorar la seva salut intestinal.
  • Persones amb malalties cròniques, inflamatòries, sensibilitat alimentària o intolerància, SIBO (sobrecreixement bacterià en l’intestí prim) i malalties immunes, inflamatòries i/o sistèmiques.


Sol·licita'ns informació o reserva cita amb els nostres especialistes en salut digestiva

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat