Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

PAPP-A – Proteïna A del plasma sanguini

Descripció

La PAPP-A o proteïna A del plasma sanguini és una proteïna produïda durant l'embaràs que és essencial per al procés de desenvolupament i creixement fetal. S’utilitza en obstetrícia pel pronòstic d'anomalies cromosòmiques en el fetus durant el primer trimestre d’embaràs. De fet, és un dels paràmetres que es mesura en el cribratge del primer trimestre on, conjuntament amb altres paràmetres, es determina la possibilitat d'alteracions genètiques o anomalies en el fetus.

Un valor baix de la PAPP-A pot indicar alteracions cromosòmiques en el fetus, com ara la síndrome de Down, d’Edwards o de Turner. Però una disminució en la concentració d’aquesta proteïna també es relaciona amb la pèrdua gestacional, preeclàmpsia o creixement intrauterí restringit. Aquests valors baixos donen com a resultat fetus petits per a l'edat gestacional i sota pes.

Què inclou aquest test?

La prova es realitza mitjançant una anàlisi de sang de forma no invasiva a partir de la qual es determina el valor de la PAPP-A. Les dades obtingudes s’avaluen conjuntament amb la concentració de l’hormona hCG o gonadotropina coriònica. Sol ser també necessària la realització d'una ecografia de translucència nucal per a acabar de completar l'estudi.

A qui va dirigit?

A totes aquelles dones embarassades que desitgin conèixer el seu nivell de PAPP-A i conèixer la possibilitat d’alteracions genètiques o anomalies en el fetus.

  • Gestants entre la setmana 9 i 13 d'embaràs.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat