Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Hiperhomocisteinèmia i Perfil Metil Detox

Descripció

La hiperhomocisteinèmia, és a dir, l'augment de la presència d'homocisteïna en sang, pot provocar un dèficit de vitamines, com la vitamina B6 i la B12, i d'àcid fòlic. L'augment d'aquest aminoàcid ve determinat bàsicament per factors genètics i per la dieta. El Perfil Metil Detox és un test genètic que analitza variants genètiques localitzades en els gens MTHFR, MTR i COMT responsables de la via de la metilació de l'homocisteïna. S'estima que més del 50% de la població presenten variants genètiques que redueixen l'activitat de la metilació de l'homocisteïna, provocant la seva acumulació. La correcció dietètica o la suplementació de vitamines o àcid fòlic en pacients portadors d'aquestes variants pot corregir els nivells d'homocisteïna. Conèixer el perfil genètic d'aquests gens permet, llavors, dissenyar una dieta personalitzada segons les teves necessitats.

El test genètic és una bona eina, a més, per diferenciar aquells pacients que presenten hiperhomocisteinèmia en sang per falta d'activitat enzimàtica a causa de variants genètiques (causa primària), d'aquells que la presenten per factors dietètics, ingesta de fàrmacs o tòxics que puguin interferir en la síntesi de vitamina B6, o per hipotiroïdisme o insuficiència renal (causa secundària).

Què inclou aquest test?

El test inclou l'anàlisi de 6 variants genètiques localitzades en els gens MTHFR, MTR i COMT.

A qui va dirigit?

A pacients interessats en conèixer el seu estatus de portador de variants en gens responsables de la via de metilació de l'homocisteïna, com el gen MTHFR, per conèixer el seu risc a presentar hiperhomocisteinèmia i poder corregir la seva dieta de manera preventiva.(Sense necessitat de prescripció mèdica)

Informa-te'n sense compromís

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat