Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test de metilació - gen MTHFR

Descripció

La hiperhomocisteinèmia, és a dir, l'augment de la presència d'homocisteina a la sang, pot provocar un dèficit de vitamines, com la vitamina B6 i la B12, i d'àcid fòlic. L'augment d'aquest aminoàcid és determinat bàsicament per factors genètics i per la dieta. El perfil de metilació o perfil metil detox és un test genètic que analitza variants genètiques localitzades als gens MTHFR, MTR, MTRR i COMT responsables de la via de la metilació de l'homocisteina. S'estima que més del 50% de la població presenten variants genètiques que redueixen l'activitat de la metilació de l'homocisteina, provocant-ne l'acumulació.

L'homocisteïna elevada en sang pot provocar que el revestiment de les artèries es vegi malmès i que la sang es coaguli amb massa facilitat. Com a conseqüència, s'incrementa el risc de patir trombofílies, insuficiència cardíaca, infarts de cor o alteracions neurològiques. La correcció dietètica o la suplementació de vitamines o àcid fòlic de pacients portadors d'aquestes variants genètiques pot corregir els nivells d'homocisteina. Conèixer el vostre perfil genètic d'aquests gens permet dissenyar una dieta personalitzada segons les vostres necessitats.

El test genètic és una bona eina, a més, per diferenciar aquells pacients que presenten hiperhomocisteinèmia a la sang per manca d'activitat enzimàtica a causa de variants genètiques (causa primària), d'aquells que la presenten per factors dietètics, ingesta de fàrmacs o tòxics que puguin interferir a la síntesi de vitamina B6, o per hipotiroïdisme o insuficiència renal (causa secundària).

Si vols saber més sobre els gens responsables de la metilació i el seu vincle amb la salut cardiovascular, llegeix aquest article al nostre bloc.

Què inclou aquest test?

El test inclou l'anàlisi de 5 variants genètiques localitzades en els gens MTHFR, MTR, MTRR i COMT. Concretament:
- variantes C677T y A1298C del gen MTHFR
- variante A2756G del gen MTR
- variante A66G del gen MTRR
- variante G472A del gen COMT

El test té un cost de 189€ i pot realitzar-se a partir de sang o saliva.

Pot adquirir el test al nostre centre o bé directament a la nostra tenda online

A qui va dirigit?

A pacients interessats en conèixer el seu estatus de portador de variants en gens responsables de la via de metilació de l'homocisteïna, com el gen MTHFR, per conèixer el seu risc a presentar hiperhomocisteinèmia i poder corregir la seva dieta de manera preventiva.(Sense necessitat de prescripció mèdica)

Informa-te'n sense compromís

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat