Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ADN Institut centre de genètica

Poliposi adenomatosa familiar

Descripció

La poliposi adenomatosa familiar és una condició genètica que confereix a l'individu afectat un risc elevat de patir càncer colorectal. Entre les manifestacions clíniques de la condició està l'aparició de centenars a milers de pòlips adenomatosos al còlon i al recte durant l'adolescència o en la fase adulta. Inicialment, aquests pòlips són benignes, però amb el temps i si no s'extreuen poden malignitzar i iniciar un càncer.

A qui va dirigit?

Els tests genètics de predisposició hereditària al càncer estan indicats a famílies que presentin algun dels següents casos:

  • Diferents familiars diagnosticats amb el mateix tipus de càncer
  • Algun familiar diagnosticat d’un càncer en edat jove
  • Algun familiar amb dos o més càncers
  • Diagnòstic de càncers poc freqüents (càncer de mama en homes)
  • Algun familiar amb càncer bilateral en casos d’òrgans parells (ambdós ronyons o pits afectats)

Què inclou aquest test?

El test inclou la seqüenciació i l'anàlisi del gen APC com a primera opció diagnòstica. En cas de resultat negatiu per aquest gen es valorarà realitzar la seqüenciació i l'anàlisi d'altres gens associats a aquesta patologia.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com. pot ampliar la informació a Política de Privacitat