Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test de parentiu

Descripció

La prova de parentiu permet conèixer la relació biològica entre dues persones a partir de l'obtenció del seu perfil genètic. Hi ha dos tipus de proves, la informativa (d'ús privat) i la prova amb validesa jurídica, que es realitza quan cal un informe pericial i on s'identifiquen les persones i es custodien les mostres per garantir l'autenticitat.

Depenent de l'enllaç que es vulgui demostrar s'utilitzarà:

TEST DEL CROMOSOMA X:
Entre germanes, mig-germanes, àvia paterna y néta.

TEST DEL CROMOSOMA Y:
Entre germans, avi patern i nét, oncle paternpaterno y nebot.

TEST D'ADN MITOCONDRIAL:
Entre germans i germanes, àvia materna i nét/a, tiet/a matern i nebot/da, en algunos casos entre cosins/es.

TEST DE MARCADORES STR AUTOSÒMICS:
En altres situacions familiars no contemplades a les situacions anteriors.


Aquesta prova serveix per conèixer qualsevol tipus de parentiu (avis i néts, germans, oncles i nebots) i es pot utilitzar en situacions d'herències o en casos de reunificació familiar.

Què inclou aquest test?

Aquesta prova d'ADN és comparar el perfil genètic de dues mostres per verificar o descartar l'enllaç biològic entre elles. La fiabilitat de la prova depèn del tipus de vincle que es vulgui demostrar (com més propera sigui la relació biològica més concloent serà la prova).

Els resultats són confidencials.

El test inclou la recollida de les mostres, la prova d'ADN i l'anàlisi al nostre laboratori, la comparativa entre els dos perfils genètics i l'informe amb els resultats.

Tipus de mostra:

Kit ADN Institut - Hisops bucals.
Altres mostres - Biològiques - Sang, saliva, ungles, dents de llet, semen, etc. Restes biològiques - Objectes amb restes de mostres biològiques com raspalls de dents, xumet, màscara, xiclet, got o altres.*

*Alguns tipus de mostres poden tenir un suplement €. Es recomana consultar amb el centre les condicions de la mostra aportada.

Recollida de les muestres:

La presa de les mostres pot ser al nostre centre o al vostre domicili mitjançant un kit de recollida de mostres que podem enviar o es pot passar a recollir a ADN Institut.

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que vulguin conèixer si hi ha una relació entre elles, tant a nivell matern com patern. L'extracció de la mostra és molt senzilla i només demora uns minuts i es pot fer al nostre centre o bé a casa a partir d'un kit que enviem al domicili.

Per a persones interessades a confirmar o descartar una paternitat o una germandat, consulteu els nostres tests específics per a aquest tipus d'enllaços familiars.

En cas de necessitar una prova de parentiu per a ús legal o per a un reagrupament familiar, contacteu-nos per informar-vos i reservar una cita per a l'extracció de les mostres al nostre centre.Explica'ns el teu cas i t'assessorem sense compromís

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat