Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test de parentiu

Descripció

La prova de parentiu permet conèixer la relació biològica entre dues persones a partir de l'obtenció del seu perfil genètic. Hi ha dos tipus de proves, la informativa (d'ús privat) i la prova amb validesa jurídica, que es realitza quan es necessita un informe pericial i on s'identifiquen a les persones i es custodien les mostres per garantir l'autenticitat.

La presa de la mostra és ràpida, fàcil i senzilla i es realitza mitjançant l’ús d’un hisop bucal. Les mostres d'ADN es poden obtenir a partir d'una extracció de sang, de saliva o de la mucosa bucal. També es pot obtenir l'ADN a partir de mostres forenses (pèls amb arrel, raspall de dents, burilla, semen, xiclet, etc.)

Aquesta prova serveix per conèixer qualsevol tipus de parentiu (avis i néts, germans, oncles i nebots) i es pot utilitzar en situacions d'herències o en casos de reunificació familiar.

Què inclou aquest test?

El test consisteix a comparar l'empremta genètica de dues mostres d'ADN per verificar o descartar el vincle biològic entre elles. La fiabilitat de la prova depèn del tipus de vincle que es vulgui demostrar (com més propera sigui la relació biològica més concloent serà la prova).

Els resultats són confidencials.

A qui va dirigit?

  • A aquelles persones que vulguin conèixer la seva relació paterna-filial amb una altra persona.
  • A aquelles persones que vulguin sol·licitar una reagrupació familiar.
Depenent del vincle que es vulgui demostrar s'utilitzarà:

  • Test del cromosoma X: Entre germanes, mitges-germanes, àvia paterna i néta.
  • Test del cromosoma Y: Entre germans, avi patern i nét, oncle patern i nebot.
  • Test ADN mitocondrial: Entre germans i germanes, àvia materna i nét/a, tiet/a matern i nebot/a, en alguns casos entre cosins/es.
  • Test ADN cromosomes autosòmics: En altres situacions familiars no previstes en les situacions anteriors.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat