Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Serveis

Som conscients que les necessitats vitals evolucionen al llarg de la vida, per això oferim tests genètics adaptats a cadascuna de les etapes. Proporcionem al pacient i als seus familiars assessorament i consell genètic continuat en un entorn còmode i utilitzant un llenguatge pròxim i entenedor.

Les nostres solucions de genètica
  • Assessorament genètic
  • El nostre servei d'assessorament genètic proporciona informació i atenció a les persones o famílies que pateixen o poden tenir risc de patir malalties d'origen hereditari. Aquest tipus de consultes les duen a terme especialistes en diagnòstic genètic que, en primer lloc, entrevisten al pacient per recollir tota la informació clínica y familiar per així, posteriorment, poder explicar els riscs genètics que poden afectar-los. A més, aquest servei proporciona en cada cas individualment, informació concreta sobre els diferents tests genètics i opcions disponibles per una millor gestió de la malaltia, per un diagnòstic precoç dels familiars o per evitar que la malaltia es transmeti a la descendència.
  • Emmagatzematge de les dades genètiques
  • El nostre model es basa, principalment, en la seqüenciació de tots els gens del genoma a partir d'una única mostra. Una de les aventatges d'aquesta estratègia és que permet l'ús continuat de les dades genètiques, no només pel test genètic present sinó per cobrir també futures necessitats. Per això, oferim la possibilitat d'emmagatzemar totes aquestes dades en servidors locals i al núvol, mitjançant un sistema de múltiples capes de seguretat (protecció, anonimització i xifratge dels arxius) dissenyat i desenvolupat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya. En el futur, es podrà accedir a aquestes dades i dur a terme estudis genètics sense la necessitat d'obtenir una nova mostra del pacient.
  • Acompanyament psicològic
  • Des d'ADN Institut volem que totes les persones i famílies que acudeixin a nosaltres es sentin acompanyades i cuidades en tot moment. Sabem que durant l'estudi poden surgir dubtes, inseguretats o pors que són part del propi procés i és important poder atendre-les. És per això que oferim un acompanyament psicològic per aquelles persones que vulguin tenir un espai on poder parlar-ne, oferint així un acompanyament més integral.
  • Tests genètics
  • Es basen en l'anàlisi de l'ADN del pacient per identificar la causa genètica responsable de la seva malaltia, o per identificar possibles variants que puguin ser transmeses a la seva descendència. Inclou l'extracció de sang o saliva del pacient, l'aïllament de l'ADN a partir de la mostra, i la seqüenciació i anàlisi de les regions del genoma específiques en cada cas. Una vegada finalitzat l'estudi, s'emet un informe genètic on es detallen els resultats obtinguts i la seva interpretació. Els tests genètics inclosos en aquesta oferta assistencial engloben diferents especialitats mèdiques (cardiologia, oftalmologia, oncologia, hematologia, neurologia, o nefrologia, entre d'altres) així com estudis relacionats amb la fertilitat i la reproducció.