Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Proves de fertilitat - ÒptimaTest FERTILITY

ADN Institut centre de genètica

Descripció

Segons l’Organització Mundial de la Salut la infertilitat es defineix com la incapacitat d’una parella sexualment activa i que no usa mètodes anticonceptius d’aconseguir un embaràs en un termini d’un any. En el cas de dones majors de 35 anys aquest termini es redueix fins als sis mesos. Segons la Societat Espanyola de Fertilitat un 20% de les parelles tenen problemes d’infertilitat a Espanya. Se sap que al voltant d’un 30% de les causes d’infertilitat en la parella són d’origen genètic i en aquests casos els factors exclusivament masculins o femenins estan repartits en parts iguals.ÒptimaTest Fertility consta d’una sèrie de proves amb la finalitat d’identificar la possible causa de la infertilitat. Comptem amb especialistes en genètica de la fertilitat que segons els antecedents mèdics de la parella avaluarà el cas i determinarà quines proves són necessàries realitzar. Identificar quina és la causa de la infertilitat en la parella permet un ventall de possibilitats:

 • Pautar hàbits de vida saludables, juntament amb suplements alimentaris i vitamínics, per a poder revertir la situació d'infertilitat i aconseguir embaràs natural sense la necessitat de passar per tractaments de reproducció assistida.
 • Planificar amb el temps necessari un projecte de maternitat/paternitat que vagi lligat amb la condició d'infertilitat identificada.
 • Accedir a la medicina preventiva. En casos on el diagnòstic indiqui que l'edat és un factor clau per preservar la fertilitat s'oferirà l'opció de congelar gàmetes masculins o femenins per postergar, si es vol, el projecte de maternitat/paternitat.
 • Evitar tractaments invasius a la dona especialment quan la causa de la infertilitat és masculina i és reversible.
 • Establir, si existeix, una predisposició a patir avortaments de repetició i poder-hi actuar de manera preventiva.
 • Determinar quin serà el tractament de reproducció assistida més eficient en els casos on l'embaràs natural no sigui possible. D'aquesta manera la parella s'estalviarà temps, diners i sensació de frustració.


Què inclou aquest test?

 • Visita amb un especialista en genètica de la fertilitat que avaluarà els vostres antecedents familiars i personals i determinarà quines pautes o proves s’aconsellen en el vostre cas.
 • En cas de requerir proves, l’extracció i anàlisi de la mostra.
 • Informe complet i seguiment per part de l’especialista.

A qui va dirigit?

Cada prova té la seva indicació concreta, però a mode general aquests tests van dirigits a:
 • A parelles que volen intentar un embaràs de forma natural.
 • A parelles o dones que volen optar a tractaments de reproducció assistida.
 • A parelles que no han aconseguit embaràs després de 12 mesos de relacions sexuals sense contracepció.
 • A parelles amb gestacions prèvies afectades per una anomalia cromosòmica o avortaments de repetició previs sense causa coneguda.

Tipus de proves de Fertilitat

La visita amb el Dr./a inclou l'assessorament i l'avaluació del cas concret per determinar quines proves seria aconsellable realitzar. Pots consultar més informació de cada prova específica a través dels següents enllaços:

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat