Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Estudi de fertilitat - ÒptimaTest FERTILITY

ADN Institut centre de genètica

Descripció

El 17% de les parelles presenten problemes de fertilitat i en el 30% dels casos la causa és d'origen genètic.
Un 1% de les dones majors de 30 anys presenten insuficiència ovàrica primària (IOP), que és la principal causa genètica d'infertilitat femenina. Aquesta condició es deu, principalment, a la presència d'una variant genètica situada al cromosoma X, concretament en el gen FMR1. Una vegada es manifiesten els símptomes de la IOP, la dona ja pateix greus problemes d'infertilitat, així que conèixer l'estatus de portadora d'aquesta variant és important per poder prendre decisions reproductives informades. 
En el cas de la infertilitat masculina, un 1% dels homes presenta azoospèrmia (absència d'espermatozoides a l'ejaculat), sent les mutacions al gen CFTR una de les causes principals.

A qui va dirigit?

- A parelles que volen intentar un embaràs de forma natural
- A parelles o mujeres que volen optar a tractaments de reproducció assistida
- A parelles que no han aconseguit embaràs després de 12 meso s de relacions sexuals sense contracepció
- A dones amb antecedents familiars de menopausa precoç

Preu des de 315€ i resultats en 10 dies laborables

Què inclou aquest test?

El test analitza el gen FMR1 en el cas de les dones i el gen CFTR i les microdelecions del cromosoma Y en el cas dels homes. Depenent del cas, es poden realitzar estudis adicionals com el cariotip o l'anàlisi d'altres gens.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a atencio@adninstitut.com. pot ampliar la informació a Política de Privacitat