Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Prova de paternitat durant l'embaràs

Descripció

La prova de paternitat prenatal no invasiva, permet conèixer la relació biològica amb el nadó abans de néixer, a partir de la setmana 7 d'embaràs.

Es tracta d'una prova completament segura per la mare i el nadó. Es realitza a partir d'una simple extracció de sang de la mare, a partir de la qual s'aïlla l'ADN fetal provinent que circula lliurement pel torrent sanguini matern, i una mostra d'hisop bucal de la mare així com del presumpte pare.


Què inclou aquest test?

La prova consisteix a comparar l'empremta genètica de dues mostres d'ADN per verificar o descartar el vincle biològic (patern-filial) entre elles. La mostra s'extreu durant l'embaràs i no és invasiva pel nadó.

Els resultats són totalment fiables i es garanteix la confidencialitat:

  • Si el resultat és negatiu, es descarta amb una fiabilitat del 100% que es tracti del pare.
  • En cas de ser positiu, s'assegura amb un 99,9% de fiabilitat que es tracta de pare-fill.
En rares ocasions, i a causa de limitacions científiques de la tècnica, no és possible obtenir un resultat concloent. En aquestes ocasions s'oferirà l'extracció de mostra de sang perifèrica de la mare en dues ocasions més i sempre separades per un mínim de dues setmanes entre les extraccions. En cas que després de tres intents no s'aconsegueixi un resultat concloent es retornaran els diners (a excepció del cost d'extracció de les mostres).

A qui va dirigit?

A aquelles persones que vulguin conèixer la relació paterna-filial durant l'embaràs.

  • La prova té un preu de 1.390€ (+IVA) i els resultats s'entreguen en 9-11 dies laborables.
  • Enviament urgent per 1.995€ (+IVA) amb entrega de resultats en 5-7 dies laborables.


El nostre centre ofereix el sistema de pagament fraccionat FLOA, que permet fraccionar l’import de la prova en 3 o 4 quotes.Possibilitat d'afegir les següents proves*:
- Test prenatal no invasiu TPNI (Prova per descartar alteracions cromosòmiques al nadó. Inclou la síndrome de Down).
- Sexe del nadó (Prova per confirmar el sexe del nadó).

*Demana'ns informació sense compromís.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat