Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Prova de paternitat durant l'embaràs

Descripció

La prova de paternitat prenatal permet confirmar o descartar la relació del presumpte pare amb el nadó a partir de la setmana 7 d'embaràs.


Es tracta d'una prova d'ADN completament segura per a la mare i el nadó. Es realitza a partir d'una simple extracció de sang de la mare, a partir de la qual s'aïlla l'ADN del fetus per comparar-lo amb el del presumpte pare, que es pot obtenir de diferents mostres com hisopos bucals, saliva, ungles, sang, pèls amb arrel, etc.


No pots acudir al nostre centre?

 Disposem d´una xarxa d´infermers que ens permet oferir la prova de paternitat prenatal a tot Espanya i Colòmbia. Contacta amb nosaltres per organitzar l´extracció de les mostres fora del nostre centre.

Què inclou aquest test?

El test inclou l'extracció de les mostres biològiques així com l'anàlisi del perfil genètic i l'emissió de l'informe:

  • Mare: mostra de sang i hisops bucals a partir de la setmana 7 d'embaràs
  • Presumpte pare: hisops bucals o altres mostres alternatives (ungles, saliva, pèls amb arrel, ungles, sang seca o semen)


La prova consisteix a comparar el perfil genètic del fetus amb el del presumpte pare per verificar o descartar la paternitat. La mostra s'extreu durant l'embaràs i no és invasiva per al nadó.


Els resultats són totalment fiables i es garanteix la confidencialitat: 

  • Si el resultat és negatiu, es descarta amb una fiabilitat del 100% que es tracti del pare.
  • Si és positiu, s'assegura amb un 99,9% de fiabilitat que es tracta de pare-fill.Possibilitat d'afegir les proves següents:

- Test prenatal no invasiu, TPNI (Prova per descartar alteracions cromosòmiques al nadó. Inclou la síndrome de Down).
- Sexe del nadó (Prova per confirmar el sexe del nadó).


En poques ocasions, i a causa de limitacions científiques de la tècnica, no és possible obtenir un resultat concloent. En aquestes ocasions s'oferirà l'extracció de mostra de sang perifèrica de la mare dues vegades més i sempre separades per un mínim de dues setmanes entre les extraccions.

A qui va dirigit?

A aquelles persones que vulguin fer una prova de paternitat durant l'embaràs.

Disposem de dues proves en funció dels dies de lliurament del resultat. El resultat es lliura per correu electrònic.
  • Estàndard: resultats en 13-15 dies feiners. La prova té un preu de 1.150€+IVA.
  • Urgent: resultats en 5-7 dies feiners. La prova té un preu de 1.650€+IVA.

El nostre centre ofereix el sistema de pagament fraccionat FLOA, que permet fraccionar l'import de la prova en 4 quotes.

Sol·licita'ns informació sense compromís.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat