Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ADN Institut centre de genètica

Test de paternitat

Descripció

La prova de paternitat permet conèixer la relació biològica entre dues persones. Existeixen dos tipus de proves, la informativa (d'ús privat) i la prova amb validesa jurídica, que es realitza quan es necessita un informe pericial i on s'identifiquen a les persones i es custodien les mostres per garantir-ne l'autenticitat. Les mostres es poden obtenir a partir d'una extracció de sang, saliva o de la mucosa bucal.

A qui va dirigit?

A aquelles persones que vulguin conèixer la relació biològica que els uneix amb altres persones.
- El test informatiu té un preu de 265€ (+IVA) i els resultats s'entreguen en 10 dies.
- El test amb validesa legal té un preu de 450€ (+IVA) i els resultats s'entreguen en 10 dies (els honoraris en cas de necessitar ratificació judicial, es cobraran a part).

Què inclou aquest test?

El test consisteix en comparar l'empremta genètica de dues mostres d'ADN per verificar o descartar el vincle biològic (paterno-filial) entre elles. Els resultats són totalment fiables:
- Si el resultat és negatiu, es descarta amb una fiabilitat del 100% que es tracti del pare
- En cas de ser positiu, s'assegura amb un 99,99% de fiabilitat que es tracta de pare-fill
Els resultats són confidencials.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com. pot ampliar la informació a Política de Privacitat