Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test de paternitat

Descripció

La prova de paternitat permet conèixer la relació biològica entre dues persones a partir de l'obtenció del seu perfil genètic.

Existeixen dos tipus de proves, la informativa (d'ús privat) i la prova amb validesa jurídica, que es realitza quan es necessita un informe pericial i on s'identifiquen a les persones i es custodien les mostres per garantir-ne l'autenticitat. Les proves d’ús judicial es poden requerir en casos de determinació de la custòdia d’un fill, inscripcions en el Registre Civil, reagrupacions familiars o reconeixement patern.

La presa de la mostra és ràpida, fàcil i senzilla i es du a terme mitjançant l’ús d’un hisop bucal. També es pot obtenir ADN a partir de mostres forenses (ungles, raspall de dents, burilla, semen, xiclet, etc.).


Què inclou aquest test?

El test consisteix a comparar l'empremta genètica de dues mostres d'ADN per verificar o descartar el vincle biològic (patern-filial) entre elles.

Els resultats totalment confidencials i fiables:
  • Si el resultat és negatiu, es descarta amb una fiabilitat del 100% que es tracti del pare.
  • En cas de ser positiu, s'assegura amb un 99,99% de fiabilitat que es tracta de pare-fill.

Tipus de prova de paternitat:

1/ El test de paternitat INFORMATIU

Preu de la prova: 
165 € (+IVA)

Temps d’entrega de resultats: 
5 dies laborables.
Servei urgent - resultats en 48 horas: cost addicional de 120€ (+IVA).

Tipus de mostra:
Kit ADN Institut - Hisops bucals.
Altres mostres - Biològiques - Sang, cabells amb arrel, ungles, dents de llet, semen, etc. Restes biològiques - Objectes amb restes de mostres biològiques com raspalls de dents, mascaretes, xiclets, gots o altres.*

 * Alguns tipus de mostres poden portar un suplement €. En cas de mostres forenses, el temps de lliurament de resultats és de 10 dies feiners. Es recomana consultar amb el centre les condicions de la mostra aportada.

Característiques:
La recollida de mostra pot ser al centre o a domicili mitjançant un kit de recollida de mostres que podem enviar o es pot passar a recollir a ADN Institut.


Vols rebre la prova a casa i evitar desplaçar-te? 
(Procés d'entrega i recollida amb total discreció)

Demana rebre el kit per la prova de paternitat a casa aquí


2/ El test de paternitat VALIDESA LEGAL

Preu de la prova: 
330 € (+IVA) (els honoraris en cas de necessitar ratificació judicial, es cobraran a part).

Temps d’entrega de resultats: 

10 dies laborables.
Servei urgent - resultats en 48 horas: cost addicional de 120€ (+IVA).

Tipus de mostra: 

Hisops bucals.

Característiques:

La recollida de mostra s'ha de realitzar al nostre centre per part de professionals acreditats per establir la cadena de custòdia que li donarà validesa legal en un judici o a qualsevol altre ús que ho requereixi.

El nostre centre ofereix el sistema de pagament PLAZOX, que permet fraccionar l’import de la prova en 3, 6, 9 o 12 mesos (per fer ús del sistema, el titular de la targeta de crèdit ha de tenir el sistema PLAZOX activat mitjançant el seu banc particular).

A qui va dirigit?

  • A aquelles persones que vulguin conèixer la seva relació paterna-filial amb una altra persona.
  • A aquelles persones que necessiten reclamar o impugnar una paternitat.
  • A aquelles persones que vulguin sol·licitar una reagrupació familiar.
Persones interessades a confirmar o descartar altres vincles biològics, consulteu el test de parentiu.


Explica'ns el teu cas i t'assessorem sense compromís

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat