Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test de paternitat

Descripció

La prova de paternitat permet conèixer la relació biològica entre dues persones a partir de l'obtenció del seu perfil genètic. Existeixen dos tipus de proves, la informativa (d'ús privat) i la prova amb validesa jurídica, que es realitza quan es necessita un informe pericial i on s'identifiquen a les persones i es custodien les mostres per garantir-ne l'autenticitat. Les mostres d'ADN es poden obtenir a partir d'una extracció de sang, saliva o de la mucosa bucal. També es pot obtenir ADN a partir de mostres forenses (cabells amb arrel, raspall de dents, burilla, semen, xiclet, etc.).

A qui va dirigit?

A aquelles persones que vulguin conèixer la relació biològica que els uneix amb altres persones.
- El test informatiu té un preu de 265€ (+IVA) i els resultats s'entreguen en 10 dies laborables.
- El test amb validesa legal té un preu de 425€ (+IVA) i els resultats s'entreguen en 10 dies laborables (els honoraris en cas de necessitar ratificació judicial, es cobraran a part).

Què inclou aquest test?

El test consisteix en comparar l'empremta genètica de dues mostres d'ADN per verificar o descartar el vincle biològic (paterno-filial) entre elles. Els resultats són totalment fiables:
- Si el resultat és negatiu, es descarta amb una fiabilitat del 100% que es tracti del pare
- En cas de ser positiu, s'assegura amb un 99,99% de fiabilitat que es tracta de pare-fill
Els resultats són confidencials.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a atencio@adninstitut.com. pot ampliar la informació a Política de Privacitat