Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test del virus del papil·loma humà VPH

Descripció

La principal causa del càncer de cèrvix és la infecció genital del virus del papil·loma humà. Els virus del papil·loma humà es classifiquen en diferents categories depenent del risc de produir lesions malignes. Els de baix risc s'associen a l'aparició de candilomes o berrugues genitals, mentre que els d'alt risc produeixen lesions en el coll uterí que poden progressar i donar a lloc a càncer de cèrvix. Realitzar un test genètic del virus del papil·loma i distingir entre la presència de virus de baix i alt risc, així com la persistència de la infecció, permet identificar aquelles pacients amb un risc elevat de desenvolupar càncer de cèrvix, i fer un pronòstic i seguiment del cas.

La SEGO (Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia) recomana realitzar una prova de VPH cada 5 anys a totes les dones entre 30 i 65 anys, i reconeix una major sensibilitat d'aquest test per detectar neoplàsies (cèl·lules de caràcter tumoral) en comparació amb la citologia, que s'ha de realitzar cada 3 anys. Recentment, l'ASC (American Cancer Society) ha inclòs a les seves guies mèdiques l'automostreig com a adequat pel cribratge del virus del papil·loma humà i considera aquest tipus de test de gran utilitat de cara a baixar la prevalença de la malaltia.

A qui va dirigit?

A aquelles dones que vulguin comprovar si tenen infecció d'alt risc pel virus del papil·loma humà. L'AEPCC recomana preferentment el cribratge en dones entre 30 i 65 anys mitjançant una prova VPH.

Què inclou aquest test?

El test de detecció del VPH d'ADN Institut és un test que et pots realitzar tu mateixa a casa o aquí al centre i que nosaltres analitzem. Aquest test detecta el 100% de les soques d'alt risc presents relacionades amb càncer de cèrvix. Inclou la identificació de l'ADN de 37 tipus diferents de virus del papil·loma humà.

El test VPH es pot realitzar a casa o a ADN Institut gràcies al dispositiu d'automostreig. Evalyn Brush és l'únic dispositiu d'automostreig que ofereix funcions integrades per a garantir la correcta presa de mostres per detectar la presència del virus del papil·loma humà. El dispositiu d'Evalyn Brush recull suficient material cel·lular, independentment de l'edat o la salut de la dona en qüestió. Això s'ha confirmat en diversos estudis clínics. La implementació d'automostreig a gran escala realitzada a Dinamarca, va facilitar una mostra vàlida en el 99,69% dels casos, amb el pinzell Evalyn Brush.

Característiques del dispositiu de testatge

  • Tecnologia de pinzell flexible per més comoditat
  • Dissenyat per dones per a dones

Avantatges

  • Intimitat: La prova te la pots realitzar tu mateixa.
  • Comoditat: Pots realitzar la prova on vulguis.
  • Flexibilitat: Pots realitzar la prova quan et vagi millor.

 Enviament

  • Enviament gratuït península ibèrica.
  • Enviament mostra de retorn sense cost.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat