Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test d'ELA (Esclerosi lateral amiotròfica)

Descripció

L'esclerosi lateral amiotròfica, o ELA, és una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les cèl·lules nervioses (neurones) del cervell i la medul·la espinal. Els símptomes augmenten amb la progressió de la malaltia i van des de problemes musculars lleus que dificulten caminar, escriure o parlar, fins a una insuficiència respiratòria deguda a la fallada dels músculs del pit. L'ELA sol aparèixer entre els 40 i els 60 anys i és més comú entre els homes que entre les dones.

La meitat dels casos amb familiars afectes poden ser explicats per mutacions en 4 gens: C9orf72 (39-45%), SOD1 (15-20%), FUS (4-8%) i TARDBP (1-4%). No obstant això, al voltant del 85% dels casos no tenen una història familiar d'ELA i les seves causes no estan molt definides, sent multifactorials amb intervenció de variants genètiques de susceptibilitat i múltiples factors ambientals.

Què inclou aquest test?

El test inclou la seqüenciació i l'anàlisi dels 4 gens més prevalents associats a esclerosi lateral amiotròfica familiar.

Possibilitat de consulta amb l'especialista de manera telemàtica i enviament de mostres nacional i internacional (consulta'ns sense compromís)

A qui va dirigit?

  • A pacients o familiars de pacients afectats per l'esclerosi lateral amiotròfica.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat