Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test genètic AboutMe EXOME

ADN Institut centre de genètica

Descripció

El nostre ADN es defineix en el moment en què es produeix la fecundació entre les cèl·lules germinals (òvul i espermatozoide) dels nostres pares en una combinatòria que ens fa únics i que definirà les nostres característiques físiques, la nostra resposta als aliments, el risc a desenvolupar unes certes malalties o la nostra resposta a un fàrmac. Conèixer la seqüència del teu ADN ajuda a entendre com funciona el teu organisme i ens permet així aconsellar-te canvis en el teu estil de vida o realitzar un seguiment o tractament ajustat al teu cas. Només amb la informació genètica podem aplicar la medicina de les 5P: predictiva, preventiva, personalitzada, de precisió i participativa.

AllAboutMe és un test genètic de salut destinat a persones interessades en la medicina preventiva i en saber quina informació emmagatzema el seu ADN. És un complement ideal per a personalitzar l'atenció mèdica tenint en compte la genètica del pacient. El test es basa en la seqüenciació completa del exoma de la persona, és a dir, dels més de 20.000 gens del genoma. Aquesta tecnologia ens permet personalitzar l'estudi segons els teus antecedents personals i familiars.

Què inclou aquest test?

Aquesta seqüenciació completa de l'exoma inclou un informe de resultats on detallem les variants genètiques identificades en el teu ADN i rellevants per a la teva salut, ordenades en diferents categories segons la seva aplicació. El test inclou una consulta d'assessorament genètic prèvia i posterior a la realització de la prova. En la visita prèvia s'analitzen els teus antecedents personals i familiars per a personalitzar el teu estudi i conèixer les teves inquietuds i interès. En la visita posterior s'expliquen els resultats i es determinen les implicacions mèdiques de les variants detectades i els canvis d'hàbits que serien recomanables segons la teva genètica.

  • + 125 gens responsables de malalties accionables*
  • + 50 gens importants en la prevenció al càncer hereditari
  • + 150 gens importants en reproducció (carrier i fertilitat)
  • + 180 medicaments implicats en respostes farmacogenètiques
  • + 30 gens implicats en resposta a aliments i nutrició
  • + 20 característiques associades a benestar i estil de vida
  • + 30 subpoblacions i característiques ancestrals en un informe d'orígens
  • + panell de gens personalitzats segons els teus antecedents personals i familiars

* malalties que es poden prevenir o tractar precoçment

A qui va dirigit?

AboutMe EXOME és un test genètic que permet definir el teu risc a patir malalties, conèixer la teva salut reproductiva, estudiar la resposta a fàrmacs per a així poder aplicar tractaments personalitzats, conèixer intoleràncies o dèficits nutricionals o informar de trets genètics importants per a canviar hàbits i millorar el teu benestar, entre altres. Aquest test de salut preventiva és útil per a millorar la teva qualitat de vida ara i en el futur.

Aquest test va dirigit a totes aquelles persones sanes que vulguin millorar la seva salut a través de la informació obtinguda a partir de la seqüenciació dels seus gens.

Per a la recol·lecció de la mostra, s'usa un simple kit de saliva.

Si necessites resoldre qualsevol dubte sobre AboutMe EXOME, contacta amb nosaltres i t'informarem. Pots sol·licitar la teva visita gratuïta sense compromís.


Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat