Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test genètic de portadors - ÒptimaTest CARRIER

ADN Institut centre de genètica

Descripció

Més del 80% de la població és portadora, sense saber-ho, de mutacions que poden causar malalties a la seva descendència. El 5% de las parelles presenten una mutació al mateix gen i tenen risc de tenir fiills afectats de malalties hereditàries, responsables del 20% de la mortalitat infantil als països desenvolupats. Els comitès d'experts recomanen que el test de compatibilitat genètica s'ofereixi a totes les parelles que planegen buscar un embaràs.

Què inclou aquest test?

El test inclou l'estudi de gens relacionats amb malalties genètiques per detectar l'estatus de portador/a de futurs pares/mares. Conèixer aquesta informació permet prendre decisions reproductives informades.
Oferim diferents opcions en funció del nombre de malalties i gens estudiats. A més, fem servir metodologies flexibles que permeten incorpo­rar malalties en funció dels antecedents familiars.

Els nostres estudis Complete i Advanced són compatibles amb tots els estudis de portadors del mercat com el Qcarrier o el Heres.

Possibilitat de consulta amb l'especialista de manera telemàtica i extracció de mostres al nostre centre o mitjançant enviament de kit a domicili (consulta'ns sense compromís)A qui va dirigit?

  • A parelles que volen intentar un embaràs de forma natural.
  • A parelles o dones que volen optar a tractaments de reproducció asistida.
  • Especialment, a aquelles parelles amb antecedents familiars de malalties hereditàries o parelles consanguínies.

Preu des de 325€ i resultats en 10 dies laborables

El nostre centre ofereix el sistema de pagament PLAZOX, que permet fraccionar l’import de la prova en 3, 6, 9 o 12 mesos (per fer ús del sistema, el titular de la targeta de crèdit ha de tenir el sistema PLAZOX activat mitjançant el seu banc particular).

*Inclou fibrosi quística, atròfia muscular espinal i síndrome X fràgil (en dones).
Basat en les recomanacions de The American College of Obstetricians and Gynecologists

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat