Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test genètic de portadors - ÒptimaTest CARRIER

ADN Institut centre de genètica

Descripció

Més del 50% de la població és portadora, sense saber-ho, de mutacions que poden causar malalties a la seva descendència. El 5% de las parelles presenten una mutació al mateix gen i tenen risc de tenir fiills afectats de malalties hereditàries, responsables del 20% de la mortalitat infantil als països desenvolupats. Els comitès d'experts recomanen que el test de compatibilitat genètica s'ofereixi a totes les parelles que planegen buscar un embaràs.

A qui va dirigit?

  • A parelles que volen intentar un embaràs de forma natural.
  • A parelles o dones que volen optar a tractaments de reproducció asistida.
  • Especialment, a aquelles parelles amb antecedents familiars de malalties hereditàries o parelles consanguínies.

Preu des de 295€ i resultats en 20 dies laborables


*Inclou fibrosi quística, atròfia muscular espinal i síndrome X fràgil (en dones).
Basat en les recomanacions de The American College of Obstetricians and Gynecologists

Què inclou aquest test?

El test inclou l'estudi de gens relacionats amb malalties genètiques per detectar l'estatus de portador/a de futurs pares/mares. Conèixer aquesta informació permet prendre decisions reproductives informades.
Oferim diferents opcions en funció del nombre de malalties i gens estudiats. A més, fem servir metodologies flexibles que permeten incorpo­rar malalties en funció dels antecedents familiars.

Possibilitat de consulta amb l'especialista de manera telemàtica i enviament de mostres nacional i internacional (consulta'ns sense compromís)

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat