Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
ADN Institut centre de genètica

Test intoleràncies alimentàries

Hi ha una forta predisposició genètica per a algunes de les intoleràncies més comunes, que alhora presenten una simptomatologia similar. Per això oferim test d'intoleràncies alimentàries que permeten assenyalar la causa més probable de la intolerància sense necessitat de proves invasives. Si necessites fer un test concret d'intoleràncies, consulta més avall el llistat de proves per trobar la que necessitis.

ADN Institut també ofereix un test nutrigenètic COMPLET per definir una dieta personalitzada segons el teu ADN, promoure el teu benestar, millorar el teu rendiment físic o recomanar-te complements nutricionals que podrien contribuir a un estil de vida més saludable. Ara també t'enviem el kit de mostra a casa i te'l recollim sense cost. A més, pots activar el servei de seguiment amb la nostra nutricionista per ajudar-te amb la interpretació dels resultats i traçar un pla d'acció per treure avantatge de la teva informació genètica i assolir els teus objectius.

VEURE el test AboutMe Nutrigenètic a casa.
Les nostres solucions de genètica