Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test ISAC - estudi d'al·lèrgies

Descripció

El Test ISAC és la prova de diagnòstic més avançada per a la determinació simultània d'anticossos IgE específics davant de 112 proteïnes al·lergògenes, presents en més de 50 al·lèrgens diferents. Detecta de forma simultània les 112 proteïnes al·lèrgiques mesurant els anticossos IgE. Entre ells es troben:

 • Aliments: Fruits secs, fruites, ous (clara i rovell), crustacis, soja, carns, peixos, blat, verdures, llet, etc…
 • Al·lèrgens ambientals: Àcars, fongs, gramínies, pol·len d'arbres i males herbes, etc.
 • Animals: Gossos, gats, cavalls, ratolins, insectes…
 • Altres tipus: Verí d'abelles i vespes, làtex, anisakis…

L'objectiu del Test ISAC és obtenir un panell d'al·lèrgies complet per dur a terme, si cal, el tractament més efectiu i evitar el contacte o la ingesta dels al·lèrgens conflictius. El fet d'analitzar alhora 112 proteïnes de 50 al·lèrgens en una mostra de sang, ens permet determinar els al·lèrgens responsables de la clínica i simptomatologia del pacient. En tenir un espectre tan gran, ens permet descobrir sensibilitzacions no detectades i alhora descartar-ne d'altres. 

Què inclou aquest test?

El Test ISAC consisteix a realitzar una extracció de sang per analitzar cadascun dels 112 al·lergens per triplicat mitjançant tecnologia microxip. El test requereix un dejuni previ de 4 hores.

Els resultats del test es presenten en un informe detallat que inclou una descripció de les sensibilitats i reaccions detectades, reactivitats creuades, així com les implicacions clíniques. Aquest informe ajuda a simplificar el diagnòstic de l'al·lèrgia i facilita la presa de decisions clíniques. Els resultats es classifiquen segons el tipus d'al·lergògens, aportant-nos un clar interès clínic ja que possibilita diferenciar sensibilitzacions primàries de reactivitats creuades, i sensibilitzacions rellevants de no rellevants.

Per a cadascun dels 112 al·lèrgens es detalla el tipus de reacció detectada:
- Reacció indetectable
- Reacció baixa
- Reacció moderada-alta
- Reacció molt alta

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que tinguin la sospita de patir una al·lèrgia i no hagin identificat la font.
El test ISAC és una eina que proporciona informació clínica útil per a:

 • Millorar el diagnòstic en els pacients polisensibilitzats a aliments i/o inhalants.

 • Evitar errors diagnòstics, especialment en pacients on no s'observa una clara correlació entre la positivitat dels tests convencionals de lèrgia i els símptomes.
 • Ajudar a triar la composició de la teràpia més adequada (vacunes al·lergògenes).

 • Avaluar pacients amb urticària i anafilàxia idiopàtica.

 • Evitar proves de provocació oral.

 • Detectar de manera preventiva i precoç sensibilitzacions o al·lèrgies no sospitades.
 • Prevenir el desenvolupament de malaltia respiratòria.L'objectiu final és aconseguir un panell de sensibilització específic per a cada pacient, podent així personalitzar el tractament en cada cas.


Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat