Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test Nutrigenètic

Descripció

La nutrició personalitzada o nutrigenètica es basa en l'adequació del consell nutricional a les necessitats de cada persona i estudia les interaccions que es produeixen entre els aliments i l'ADN. Aquest coneixement permet valorar la predisposició a patir certes malalties cardiovasculars, problemes metabòlics, dissenyar una dieta personalitzada per tractar l'obesitat, reduir el colesterol o tractar la diabetis tipus 2.

Per conèixer aquesta informació és imprescindible realitzar un test nutrigenètic a partir d'una simple mostra de saliva a partir de la qual s'obté i s'analitza l'ADN per poder definir quin tipus d'aliments o dietes són les més recomanades per promoure la nostra salut o benestar. El test nutrigenètic determina la resposta específica que presentaran els nostres gens davant d'una dieta concreta i així, permet seleccionar l'alimentació més idònia. A més, una dieta personalitzada s'ajusta a l'edat, el gènere i als antecedents clínics, i possibilita una millor comprensió dels factors ambientals i genètics implicats en el desenvolupament de malalties cròniques.

Què inclou aquest test?

  • Un informe nutrigenètic detallat amb els resultats dels gens estudiats i la seva resposta als aliments, amb recomanacions, dietes i hàbits saludables sobre la base de l'perfil genètic obtingut. També s'inclouen els índexs que estimen la predisposició a desenvolupar determinades malalties i / o alteracions metabòliques, així com les valoracions de l'impacte que té l'ADN en la conducta alimentària.
  • Pautes nutricionals que inclouen recomanacions d'aliments segons l'ADN analitzat.
  • Assessorament de 15 minuts amb professional expert en nutrició que, a partir d'un informe detallat dirigit a l'professional, identifica la dieta més eficaç per contribuir a un estil de vida més saludable, acostar-se a el pes ideal o millorar el rendiment físic.

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que vulguin conèixer si l'alimentació que segueixen és la ideal d'acord al seu ADN, o que vulguin promocionar la seva salut, personalitzant els seus hàbits nutricionals. També és recomanable per a totes aquelles persones que no arriben als objectius de salut desitjats amb pautes dietètiques convencionals.

L'informe nutrigenètic aporta informació sobre la predisposició genètica a mantenir nivells de colesterol adequats, a patir un déficit de vitamines, etc. Aquests elements són clau per a una recomanació nutricional personalitzada, enfocada a millorar aquells aspectes de salut que ho necessitin.


Preus i dies d'entrega de resultats

  • Test Nutrigenètic: 149€ i resultats en 4 setmanes 
(Sense necessitat de prescripció mèdica)
Informa-te'n sense compromís

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat