Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test genètics

Els nostres professionals dissenyen la millor estratègia diagnòstica en cada cas, basada en l'ús de les últimes tecnologies de seqüenciació de l'ADN i en la interpretació de les variants genètiques seguint les rigoroses guies científiques de recomanació per la comunitat experta. Amb els tests genètics podem anticipar-nos a possibles alteracions que puguin afectar la nostra salut i actuar precoçment.

Tests de ADN Institut

Test d'Ancestres

De quines poblacions del món prové el teu ADN?

Descobreix els teus orígens. Des de les teves poblacions principals, al teu llinatge matern i patern, fins al teu percentatge neandertal o la consanguinitat de la teva família.

Malalties hereditàries

Test genètic indicat per pacients o familiars de pacients afectats per una condició hereditària que desitgen beneficiar-se de les múltiples aventatges que suposa conèixer el gen responsable de la seva malaltia. En ADN Institut som especialistes en el diagnòstic de malalties hereditàries, consulta'ns per obtenir més informació.

Test nutrigenètic

Treu avantatge de la teva genètica i descobreix com optimitzar la teva dieta.

Amb aquest test nutrigenètic complet, podràs anticipar dèficits de vitamines i minerals i intoleràncies alimentàries, saber quina és la teva resposta a la dieta, descobrir la teva predisposició a hàbits dietètics, risc i tendència a patologies i altres paràmetres relacionats amb les teves característiques esportives.

Test genètic fertilitat i embaràs

Tests genètics per a parelles o dones que desitgen buscar un embaràs o preocupades pel risc de transmetre malalties als seus descendents, embarassades interessades en la salut del seu bebè i persones amb problemes de fertilitat.

Test intoleràncies alimentàries

Oferim diferents tests genètics sobre intoleràncies alimentàries (fructosa, lactosa, gluten i altres), així com un test nutrigenètic per definir una dieta personalitzada segons el teu ADN