Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test genètics

Som experts en anàlisis genètiques. Disposem d´un laboratori d´anàlisis genètiques propi i contem amb professionals en assessorament genètic. El nostre catàleg compta amb més de 800 proves genètiques. Utilitzem les darreres tecnologies d'anàlisi de l'ADN. El nostre centre compta amb acreditació ISO:9001.

Tests de ADN Institut

Prova d'ADN

Necessites realitzar una prova de paternidad?

A ADN Institut oferim tests de paternitat i de parentiu, tant informatius com amb validesa jurídica i a partir de diferents tipus de mostres. L'extracció de les mostres pot realitzar-se al nostre centre o mitjançant un kit a domicili.

Malalties hereditàries

Test genètic pel diagnòstic de malalties hereditàries

Prova genètica indicada per a pacients o famílies afectades per malalties genètiques. Demana una primera visita gratuïta amb un dels nostres assessors genètics. Disposem d'un catàleg de proves indicades per a més de 800 malalties. Consulta sense compromís.

Fertilitat i embaràs

Anàlisis genètiques abans o durant l'embaràs

Tests genètics per a parelles o dones que desitgen buscar un embaràs o preocupades pel risc de transmetre malalties als seus descendents, embarassades interessades en la salut del seu nadó i persones amb problemes de fertilitat.

Test de Ancestros

De quines poblacions del món prové el teu ADN?

Descobreix les poblacions principals, recorre les migracions al llarg de la història del teu llinatge matern i patern i viatja als teus orígens i comprova si el teu genoma conté ADN neandertal.