Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Trastorn de l'espectre autista

Descripció

El trastorn de l'espectre autista (TEA) engloba un conjunt de trastorns del desenvolupament que afecten la comunicació i el comportament. Els símptomes, que generalment apareixen durant els primers dos anys de vida, es caracteritzen per mostrar dificultats per comunicar-se i interactuar amb altres persones, per tenir uns interessos limitats i comportaments repetitius, i per presentar problemes en el desenvolupament quotidià en àmbits socials com poden ser l'escola o l'ambient de treball.

S'estima que el TEA afecta un 1-2% de la població i que, entre els afectats, el 31% mostra a més discapacitat intel·lectual i el 20-37% pateixen epilèpsia. Es tracta d'una malaltia multifactorial que és causada majoritàriament per l'efecte de diferents gens on, a més, influeixen els factors ambientals.

Què inclou aquest test?

El test genètic inclou l'anàlisi de variants en el número de còpia (tipus CNV) i alteracions cromosòmiques mitjançant cariotip. A més, s'ofereix un estudi de mutacions puntuals o de pocs nucleòtids en regions codificants del genoma en un conjunt de 93 gens relacionats amb la malaltia.
Mitjançant aquest test genètic s'identifica variants genètiques en, aproximadament, el 40% dels TEA.

Possibilitat de consulta amb l'especialista de manera telemàtica i enviament de mostres nacional i internacional (consulta'ns sense compromís)

A qui va dirigit?

  • Va dirigit a pacients diagnosticats de trastorn de l'espectre autista.
Un dels avantatges de realitzar el test és que pot oferir al pacient i als seus familiars una explicació del perquè de la malaltia.

A més, sovint, les mutacions genètiques que s'identifiquen en els pacients amb TEA es troben associades a altres malalties, com poden ser l'epilèpsia, problemes de ronyó o obesitat. Conèixer prèviament aquesta informació pot ajudar a prevenir o tractar aquests problemes.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat