Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Trombofílies hereditàries

Descripció

Les trombofílies hereditàries engloben un conjunt de trastorns de la coagulació que incrementen el risc a formar trombosi o coàguls a la sang, impedint així el correcte flux sanguini. Són responsables de la meitat dels casos de trombosi i són la principal causa d'infart agut de miocardi i accidents cerebrovasculars. Aquestes malalties són causades per mutacions genètiques que afecten el sistema de coagulació. Actualment, es coneixen diverses mutacions associades a trombofília, sent les més comunes les que afecten els gens F2 i F5, responsables de sintetitzar dos factors implicats en la coagulació.

Què inclou aquest test?

El test inclou l'anàlisi de variants genètiques associades al desenvolupament de trombofília hereditària.del factor V Leiden i factor II, entre d’altres.

Possibilitat de consulta amb l'especialista de manera telemàtica i enviament de mostres nacional i internacional (consulta'ns sense compromís)

A qui va dirigit?

Aquest test va dirigit a identificar aquells pacients amb major risc a desenvolupar trombofília. Està especialment indicat en els següents casos:
  • Antecedents personals o familiars de trombofílies com trombosi venosa profunda.
  • Avortaments recurrents o baixa taxa d'implantació.
  • Tractaments amb anticonceptius orals o hormones substitutives.
  • Pacients exposats a factors de risc com l'embaràs, l'obesitat, el tabaquisme, edat avançada o immobilització perllongada.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat