Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test genètic de trombofílies

Descripció

Les trombofílies hereditàries engloben un conjunt de trastorns de la coagulació que incrementen el risc a formar trombosi o coàguls a la sang, impedint així el correcte flux sanguini. Són responsables de la meitat dels casos de trombosi i són la principal causa d'infart agut de miocardi i accidents cerebrovasculars.

Aquestes malalties són causades per mutacions genètiques que afecten el sistema de coagulació. Actualment, es coneixen diverses mutacions associades a la trombofília, i les més comunes són les que afecten els gens F2 i F5, responsables de sintetitzar dos factors implicats en la coagulació. La trombofília està també sovint associada a problemes de fertilitat femenina.

El 6% de la població presenta risc a desenvolupar trombofília, el 70% no ho sap.



Què inclou aquest test?

El test de trombofílies inclou l'anàlisi dels gens FII, FV Leiden i MTHFR. En concret s'estudien les següents variants:
- mutació G20210A del gen F2
- mutació G1691A del gen F5
- mutacions C677T i A1298C del gen MTHFR

A qui va dirigit?

Aquest test va dirigit a identificar aquells pacients amb més risc a desenvolupar trombofília. És útil per a qualsevol persona que vulgui conèixer si presenta un risc genètic elevat de desenvolupar trombofília, per així poder iniciar (en cas que sigui necessari) un tractament mitjançant medicaments per prevenir la formació de coàguls. És important que les persones diagnosticades amb trombofílies hereditàries informin el seu metge per manejar i minimitzar el risc de complicacions associades.

Està especialment indicat en els casos següents:
  • Antecedents personals o familiars de trombofílies com a trombosi venosa profunda.
  • Antecedents personals o familiars d'avortaments recurrents (dos o més avortaments abans de la setmana 10 d'embaràs).
  • Baixa taxa dimplantació.
  • Naixement prematur abans de la setmana 34 d'embaràs.
  • Tractaments amb anticonceptius orals o hormones substitutives.
  • Pacients exposats a factors de risc com l'embaràs, l'obesitat, el tabaquisme, l'edat avançada o la immobilització prolongada.
  • Preeclàmpsia.
  • Despreniment prematur de la placenta.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat