Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Prova de germandat

Descripció

Les proves d'ADN de germandat permeten establir si hi ha una relació de germandat a nivell patern o matern entre dues persones. Depenent del sexe dels participants i del tipus de relació que es vol comprovar, hi ha diferents tipus d'anàlisi de l'ADN:

Germandat per vía paterna:

Entre GERMANS:
En aquests casos es fa un estudi de marcadors del cromosoma Y ja que aquesta prova permet confirmar o descartar l'existència d'un vincle per via paterna entre participants de sexe masculí.
  • Preu: 285€ (+IVA)
  • Entrega resultats: 15 dies laborables

Entre GERMANES:
En cas que les dues participants siguin dones, es fa la prova de marcadors del cromosoma X. Si les dues participants comparteixen els marcadors d'aquest cromosoma, es confirma que hi ha una relació paterna entre elles.
Cal destacar que en alguns casos, i per tal d'augmentar la fiabilitat o poder obtenir un resultat concloent, es pot sol·licitar la mostra de la mare per incloure-la a l'anàlisi del cromosoma X.
  • Preu: 330€ (+IVA)
  • Entrega resultats: 15 dies laborables

Entre GERMÀ i GERMANA:
En aquests casos es fa un estudi de 23 marcadors STR autosòmics. En no ser els participants del mateix sexe no es pot fer servir l'anàlisi dels cromosomes sexuals X o Y, per la qual cosa es recorre a l'anàlisi de marcadors de la resta de cromosomes. En aquests casos s'obté una probabilitat estadística que els participants presentin un vincle de germandat. Depenent del resultat, es pot recomanar fer servir mostres d'altres familiars, com ara la mare.
  • Preu: 165€ (+IVA)
  • Entrega resultats: 5 dies laborables


Germandat per via materna:
Per comprovar relacions per via materna, i sense importar el sexe dels participants, es fa servir l'anàlisi dels marcadors de l'ADN mitocondrial. En cas que els participants comparteixin l'ADN mitocondrial, es conclou que hi ha entre ells un vincle per part materna.
  • Preu: 285€ (+IVA)
  • Entrega resultats: 15 dies laborables

Què inclou aquest test?

El test consisteix a comparar el perfil genètic de 2 mostres d'ADN per verificar o descartar l'enllaç biològic de germanor entre elles. El test inclou la recollida de les mostres (al nostre centre o mitjançant un kit a domicili), la prova d'ADN i l'anàlisi al nostre laboratori, la comparativa entre els dos perfils genètics i l'informe amb els resultats.

Tipus de mostra:

Kit ADN Institut - Hisops bucals.
Altres mostres - Biològiques - Sang, saliva, ungles, dents de llet, semen, etc. Restes biològiques - Objectes amb restes de mostres biològiques com raspall de dents, xumet, màscara, xiclet, got o altres.*

*Alguns tipus de mostres podent tenir un suplement €. Es recomanda consultar amb el centre les condicions de la mostra aportada.

Recollida de la mostres:

La presa de la mostra pot ser al nostre centre o al vostre domicili mitjançant un kit de recollida de mostres que podem enviar o es pot passar a recollir a ADN Institut.

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que vulguin conèixer si hi ha una relació de germanor entre elles, tant a nivell matern com patern. L'extracció de la mostra és molt senzilla i només demora uns minuts i es pot fer al nostre centre o bé a casa a partir d'un kit que enviem al domicili.

Per a persones interessades a confirmar o descartar un altre tipus de vincles biològics (relació amb avis, oncles o tietes, etc), consulteu els altres tipus de test dels que disposem.

En cas de necessitar una prova de germandat per a ús legal, contacteu-nos per informar-vos i reservar una cita per a l'extracció de les mostres al nostre centre.Cuéntanos tu caso y te asesoramos sin compromiso

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat