Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Prova de paternitat amb validesa legal

Descripció

La prova d'ADN de paternitat amb validesa legal permet confirmar o descartar la relació biològica pare-fill/a entre dues persones a partir de l'obtenció del seu perfil genètic. L'extracció de les mostres sempre s'ha de dur a terme al nostre centre ja que s'identifiquen els participants mitjançant documents que n'acreditin la identitat o, en cas de menors, que acreditin la tutoria legal sobre el menor.

En aquest tipus de proves amb validesa legal, primerament s'identifiquen les persones, es fan fotografies en cas dels menors d'edat, s'extreuen les mostres i s'estableix una cadena de custòdia per garantir l'autenticitat i la traçabilitat de les mostres i dels resultats. Com a resultat de l'anàlisi i la comparativa de les mostres, s'emet un informe pericial que pot ser usat en un procés judicial. Les proves dús judicial es poden requerir en casos de determinació de la custòdia dun fill, inscripcions al Registre Civil, reagrupacions familiars o reconeixement patern.

L'extracció de les mostres es fa mitjançant l'ús d'hisops bucals.

Els resultats són totalment fiables

  • Si el resultat és negatiu, es descarta amb una fiabilitat del 100% de què es tracti del pare
  • Si és positiu, s'assegura amb un 99,99% de fiabilitat que es tracta de pare-fill/a

Què inclou aquest test?

El test consisteix a comparar el perfil genètic de 2 mostres d'ADN per verificar o descartar l'enllaç biològic paternofilial entre elles. El test inclou la identificació dels participants i el registre dels documents aportats pels participants, recollia de les mostres al nostre centre acreditat amb la presència d'un perit o responsable, la prova d'ADN i anàlisi al nostre laboratori, la comparativa entre els dos perfils genètics i l'emissió de l'informe pericial.

Preu de la prova:

272 € (+IVA) (Els honoraris en cas de necessitar ratificació judicial, es cobraran a part).

Temps d'entrega de resultats:
5 dies laborables.
Servei urgent - resultats en 48 hores: cost addicional de 120€ (+IVA).

Tipus de mostra:
Hisops bucals.

Característiques:
La recollida de mostra s'ha de fer al nostre centre per part de professionals acreditats per establir la cadena de custòdia que li donarà validesa legal en un judici o qualsevol altre ús que ho requereixi.

El nostre centre ofereix el sistema de pagament PLAZOX, que permet fraccionar l'import de la prova en 3, 6, 9 o 12 mesos (per fer ús del sistema, el titular de la targeta de crèdit ha de tenir el sistema PLAZOX activat mitjançant el seu banc particular).

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que volen confirmar o descartar a nivell legal una relació paternofilial. Pot necessitar-se en cas d'inscripció al Registre Civil, en un procés judicial de determinació de la custòdia d'un/a fill/a, reagrupacions familiars,  reconeixement patern o en casos de gestació subrogada.Explica'ns el teu cas i t'assessorem sense compromís

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat