Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Test sexe fetal - per saber el sexe del teu nadó

Descripció

El test del sexe fetal és una anàlisi genètica que permet identificar el sexe del futur nadó a partir de la setmana 8 de gestació.

És un mètode senzill, ràpid i segur que no indueix cap risc per a la mare ni per al fetus, ja que es basa en l’anàlisi de l’ADN lliure circulant fetal present en la sang materna.

Gràcies a aquesta metodologia es pot obtenir la informació del sexe del futur nadó fins 12 setmanes abans que amb les metodologies clàssiques com l’ecografia. El fet de conèixer el sexe del futur nadó, és un dels moments més importants de moltes parelles i gestants durant l’embaràs.Què inclou aquest test?

Estudi d’un marcador del cromosoma Y humà. La presència d’aquest marcador indicaria que el sexe del futur nadó és masculí, mentre que la seva absència indicaria que és femení. La taxa de detecció del test és propera al 98%.

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que desitgin conèixer el sexe del seu futur nadó, de manera totalment fiable a partir de la setmana 8 d'embaràs.

Sol·licita informació

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES. Finalitat: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, o suprimir les seves dades i altres drets a info@adninstitut.com.pot ampliar la informació a Política de Privacitat